Soulcollage® Workshop

Lekker creatief aan de slag gaan om zo meer over jezelf te weten komen?
Tijd voor jezelf nemen om tot rust te komen?
Tot je kern komen, zodat je tot nieuwe inzichten komt?

Tijdens de SoulCollage® workshop ga je op een luchtige manier op een innerlijke reis waarbij ontspanning, creativiteit en inzicht samenkomen. En boven alles – en dat is zo belangrijk – is het ook nog eens ontzettend leuk.

Soulcollage® Workshop

De kracht van de workshop

‘We zitten in een hoofd-wereld, maar het gaat om het hart.’

MOp een prachtige locatie ga je in een kleine groep op een creatieve manier aan de slag. Het is een dag waarbij je tot rust komt en jezelf de ruimte geeft om echt tijd voor jezelf te nemen, want zeg nu zelf… dat ben je waard.

Of je nu met een aantal vrienden, collega’s, familieleden of gelijkgestemden deze workshop doet, jullie zullen elkaar gegarandeerd op een andere manier leren kennen. Ben je nieuwsgierig? Ervaar de kracht van het maken van SoulCollages® zelf en kom in contact met je creativiteit en innerlijke wijsheid. Je verkent veel onbekende gebieden in jezelf en hierdoor is de workshop ook voor diepduikers een ware ontdekking. De zielscollages zien er ook nog eens prachtig uit. Na afloop heb jij echt een klein kunstwerkje met een bijzonder verhaal in handen.

Ben jij van mening niet zo creatief te zijn? Tijdens de workshop ontdek je de kunstenaar in jezelf. Ben jij een ervaren kunstenaar? Maak dan een verdiepende reis.

Soulcollage® Workshop

De SoulCollage® workshop

De SoulCollage® workshop is er voor iedereen die zin heeft in iets creatiefs, zonder dat het ingewikkeld wordt. Je gaat op een speelse en creatieve manier aan de slag en komt tijdens het verzamelen van afbeeldingen, knippen en plakken en ontspannen steeds meer los van het hoofd.

Wil jij met een aantal vrienden net even iets anders dan anders doen? Je leert elkaar – maar ook jezelf – tijdens de workshop op een relaxte manier anders kennen. Zo is er tijdens het knippen en plakken ruimte voor gezelligheid en lekkere hapjes en ook wordt er onder het genot van een glaasje bubbels geproost, gelachen en genoten. Misschien hoor je dingen die je nog niet van elkaar wist, maar dat betekent niet dat de workshop een zware lading heeft. De workshop kan heel licht en vreugdig zijn en wanneer daar behoefte aan is, is er ruimte voor verdieping.

Zo werkt het

Op basis van je intuïtie en creativiteit ga je afbeeldingen uit tijdschriften verzamelen. Je kiest, knipt en plakt de beelden waarbij jij een goed gevoel hebt vervolgens op een blanco kaart. Zo creëer jij jouw eigen unieke moodboard. Gedurende het proces zal je soms niet weten waar het heengaat, maar het eindresultaat verbaast degene die het heeft gemaakt keer op keer. Zowel het maken ervan als het eindresultaat geven een kijkje in je ziel en bevatten een boodschap aan jezelf. Tijdens het lezen van de kaart kom je hier op basis van verdiepende vragen achter. Het laat je in contact komen met je innerlijke behoeftes en schept helderheid. Veel mensen zijn daarom bij het afronden van de workshop onder de indruk, omdat zij in contact zijn gekomen met hun innerlijke wijsheid.

Praktische info

Wat: SoulCollage® workshop
Wanneer: In overleg, v.a. 3 pers.
Waar: Op een unieke locatie waarbij zowel binnen als buiten met elkaar verbonden zijn. Hebben jullie zelf een locatie op het oog? In mijn camperbus kom ik graag – binnen een straal van 10 km – naar jullie toe.
Hoe: Tijdens het proces begeleid ik je als innerlijke reisgids, zodat het een prachtig geheel wordt.
Prijs: 95 euro per persoon
Duur: Van 10:00 tot 17:00 uur

Natuurcoaching

SoulCollage® workshop VIP Sessie

Wil jij de SoulCollage® workshop graag ervaren, maar wil je dit graag individueel doen? Dat kan met de VIP-sessie.

Innerlijk Reisburo Joland