Retraite

SoulCollage® retraite

Wil jij…
Er even tussenuit om echt tot jezelf te komen?
Op een innerlijke reis en met je hart verbinden?
Jezelf in de watten leggen en al je zintuigen prikkelen?

De SoulCollage® retraite brengt je in contact met je innerlijke wijsheid en geeft je een dosis verse energie.

Het leven is gehaast. Je hebt het ontzettend druk. Veel keuzes worden daarom met het hoofd gemaakt waardoor het soms lastig is om de boodschappen die je hart bezit op te pikken.

Wil jij weer in contact komen met je hart, zodat jij kunt voelen waar jouw wensen en behoeftes liggen? Plan dan me-time in en ga er met de SoulCollage® retraite twee dagen tussenuit. Tijdens deze dagen ga jij op een innerlijke reis en is er enkel en alleen tijd voor jou, je behoeftes en je gevoelens. Want zeg nu zelf, dat ben je waard.

SoulCollage® Retraite

De SoulCollage® retraite zou deze naam natuurlijk niet dragen zonder de SoulCollage® workshop. Tijdens deze bijzondere workshop ga je op een creatieve en speelse manier op een innerlijke reis waarbij je in contact komt met je hart en behoeftes.

In een heerlijke ruimte waarbij de verbinding tussen binnen en buiten een grote rol speelt, ga jij aan de slag met het verzamelen van afbeeldingen die jouw aandacht trekken. Je bladert in magazines, knipt afbeeldingen uit en plakt deze vervolgens op een blanco kaart. Alle plaatjes vormen samen één geheel en gedurende het creatieve proces zal je soms het idee krijgen dat het nergens naartoe leidt. Maar dan ineens vormt zich een resultaat waarvan jij blij wordt. Dat is het moment om de kaart te lezen en de verborgen boodschap te onthullen. Op basis van een aantal vragen vertel jij wat de boodschap is die je jezelf wilt vertellen. Het is je innerlijke wijsheid die ruimte krijgt om te spreken. Jij bezit alle antwoorden; ik help je om deze naar boven te halen.

Het ultieme knip-en-plak-geluk zelf ervaren, maar vind je een tweedaagse retraite te lang? Bekijk dan de eendaagse SoulCollage® workshop.

Worstel je met bepaalde relaties? Vind je de positie die jij binnen deze relaties inneemt niet prettig? Verval je telkens in bepaalde patronen? Tijdens een opstelling kan jij de relaties die jij hebt vanuit een ander perspectief bekijken waardoor je inzicht verkrijgt. Met deze inzichten ontstaat er ruimte voor acceptatie, besef en begrip. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om bepaald gedrag om te buigen of andere keuzes te maken.

Natuurcoaching

Tijdens een natuurcoachingsessie ga jij – onder mijn begeleiding – jouw levenspad bewandelen. Je gaat op een rustgevende manier door middel van natuuropdrachten en het maken van een stilleven op reis naar je innerlijke verlangens en wensen. Als innerlijke reisgids help ik jou om te onderzoeken en ontdekken waardoor je nieuwe mogelijkheden en perspectieven ziet. Alle antwoorden op de vragen waarmee je rondloopt, zitten in jou verborgen. De natuur helpt je om ze te vinden; een hele bijzondere en magische ervaring. Ontdek het zelf.

Mindfulness

Jouw gevoelens de ruimte geven en jezelf de kans geven om hetgeen dat jij vanbinnen voelt waar te nemen; mindfulness leent zich daar perfect voor. Tijdens de retraite passeren – naast de SoulCollage® workshop – verschillende mindfulness oefeningen de revue. Zo kunnen we mediteren, een wandeling maken of yoga-oefeningen uitvoeren. Niets van deze oefeningen staat vast. Samen bekijken we op basis van de wensen en de sfeer waar de behoeftes liggen.

Praktische info

Wat: Tweedaagse SoulCollage® Retraite bestaande uit o.a. de SoulCollage®workshop, meditatie en een natuurwandeling. De retraite staat in het teken van genieten en tijd nemen voor jezelf.
Met wie: Samen met gelijkgestemden; een groep vrienden, collega’s, buren of familieleden. De SoulCollage® Retraite is een bijzondere ervaring waarover jullie gegarandeerd nog lang zullen napraten.
Duur: Twee dagen
Waar: Op een sfeervolle locatie, waarbij de connectie tussen binnen en buiten een belangrijke rol speelt. 
Prijs: 

Jolanda Burg
Innerlijk Reisburo Joland