Over mij

Joland

De naam Joland staat voor mijn eigen gecreëerde stukje land waar iedereen zichzelf kan zijn en mag landen. Je bent bij mijn innerlijke reisbureau welkom om al je dromen en verlangens te ontdekken. Als spirituele reisgids begeleid ik je op een creatieve en natuurlijke manier om ook de hobbels die je onderweg tegenkomt te nemen.

Mijn zoektocht heeft me naar gebieden gebracht waar ik mezelf kon ontplooien, ontdekken en ervaren én ik ontmoette er gelijkgestemden die me nieuwe inzichten gaven en hielpen om te helen. Dat gun ik jou ook! Via creatieve opdrachten help ik je om met je ziel te verbinden, zodat je meer vanuit je hart en gevoel gaat leven. Ga je mee op reis? Het wordt (ont)spannend, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Joland: jouw innerlijk reisburo. Parkeer in je eigen centrum en bereik je ultieme bestemming.

Persoonlijk stukje

Hoewel ik altijd de hang richting het creatieve en spirituele heb gehad, is er duidelijk één gebeurtenis in mijn leven die mij dit pad op heeft opgestuurd. Het verlies van mijn kindje Tim. Deze heftige gebeurtenis zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar een manier om mijn hart te helen en te luchten. Mijn leven was op dat moment donker en somber en door schilderijen te maken, bracht ik er letterlijk kleur in aan. De doeken die ik beschilderde vulden zich met creatieve, bijna kinderlijke creaties die me het gevoel gaven met Tim verbonden te zijn. Ik ontdekte dat het – hoewel ik de schilderijen mooi vond – niet ging om het eindresultaat, maar om het innerlijke proces dat tijdens het creëren ervan in gang werd gezet. Ik voelde dat er meer was tussen hemel en aarde en besloot om me hier meer in te verdiepen en startte een opleiding als kunstzinnig coach, waarna ik ook in aanraking kwam met opstellingwerk.

Feitjes over mij

Dol op het vieren van het leven: dit doe ik graag met een glaasje bubbels.

Voor een taartje kan je me wakker maken. Ik moet bekennen er zeker vier keer per week een te eten. Combineer ik dat met feitje nummer één, dan is de setting helemaal compleet.

Mijn vriendenkring bestaat ook uit dieren. Meneer van Stoffelen het stekelvarken, Hunter de hond en Panda de poes zijn er een aantal van.

Ik hou van de zon, maar ben ook echt een maanmens. Het is de ‘heks’ in mij die zich ertoe aangetrokken voelt. Ook ben ik een vuurvrouw; ik ben gek van vuurtjes stoken.

Genieten van het leven vind ik belangrijk. Ik houd van een fijne sfeer, mooie spulletjes zoals kaarsen en edelstenen en draag graag kleurrijke kleding waarmee alles nog stralender wordt.

Jolanda Burg

Enthousiast heet ik je welkom op de pagina waar ik mezelf voorstel. Want voordat jij je aanmeldt voor de SoulCollage® workshop of een VIP-sessie is het natuurlijk fijn om te weten wie jou gaat begeleiden tijdens jouw innerlijke reis.

Mijn naam is Jolanda en ik ben een Brabantse, enthousiaste, warme persoonlijkheid met een onuitputtelijke liefde voor mensen, dieren en de natuur. Ik ben een speurneus en ontdekkingsreiziger die altijd op zoek is naar mooie plekken én een echte levensgenieter met een groot hart. De dagelijkse geluksmomenten zie ik nooit over het hoofd en ik ben een idealist die hoopt de wereld een stukje mooier te kunnen maken.

Met mijn SoulCollage® workshop breng ik alles dat voor mij belangrijk is samen. Ik begeleid mensen op een speelse manier bij hun innerlijke reis en leg ze in de watten met lekkere hapjes en drankjes om er zo een onvergetelijke dag van te maken. Ook duik ik graag de diepte in, om het onontdekte boven water te brengen. En dat alles altijd met een grote glimlach op mijn gezicht.

Mijn achtergrond

Van kunstzinnige vorming, theater en fotografie tot muziek, dans, zang en regisseren. Als creatieve ziel heb ik een mooie reis afgelegd om te komen waar ik nu ben. Na vele jaren als o.a. kunstzinnig coach – met als specialisatie opstellingwerk – werkzaam te zijn geweest, ontdekte ik de wereld van de SoulCollages. Ik besloot de opleiding te volgen, zodat ik alle kennis tot me kon nemen en de naam SoulCollage® kan gebruiken en ik ben zo gelukkig dat ik inmiddels al vele jaren deze bijzondere workshop mag geven.

Creativiteit is belangrijk, maar de mens erachter is zoveel interessanter. Het gaat niet om het uiteindelijke resultaat, maar om wat het proces met jou doet. De workshop geeft op een eenvoudige manier diepgang. Het heeft alles: een stukje beweging, meditatie, creativiteit, spiritualiteit, genieten en een prachtig resultaat. Mijn hele reis komt samen in de workshop en ik sta te springen om dit met jou te delen.

Contact

Wil jij samen met mij het knip-en-plak-geluk ontdekken? Stuur me een berichtje of neem telefonisch contact op. Ik vertel je graag met heel veel enthousiasme meer over de bijzondere workshop, VIP-sessie en/of de natuurcoaching.

Innerlijk Reisburo Joland