1-op-1 coaching

VIP-Sessie

‘Onder persoonlijke begeleiding op een innerlijke reis.’

Wil je bepaalde keuzes maken en weet je niet hoe?
Vind je het lastig om bij je gevoel te komen en knopen door te hakken?
Wil je een moment van rust om tot jezelf te komen?

Tijdens de VIP-sessie ga je aan de slag met het maken van een SoulCollage® en kom je in contact met je innerlijke wijsheid en wereld. Alle antwoorden waar jij naar zoekt, zitten in jezelf. Ik help je om ze op een luchtige en speelse manier te vinden.

Hoe het werkt

De VIP-sessie is hetzelfde als de SoulCollage® workshop, maar dan individueel. Tijdens een dagdeel begeleid ik je bij het maken van een soulcollage en zet – wanneer dit nodig is – extra tools in om jou in contact te brengen met je hart en ziel. Voorbeelden hiervan zijn een korte meditatiesessie, een opstelling of wandeling in de natuur.

Het maken van de SoulCollage® gebeurt altijd in een fijne omgeving waarbij de connectie tussen binnen en buiten een belangrijke rol speelt. De natuur zorgt voor ontspanning en helpt om echt tot rust te komen. Ook zijn er gezonde, lekkere hapjes en feestelijke drankjes aanwezig, want tijdens de workshop is er aandacht voor alle zintuigen.

Je start met het bladeren in tijdschriften en kiest op basis van je intuïtie en creativiteit afbeeldingen uit. Deze knip je uit en plakt deze op een blanco kaart tot één geheel. Er is geen sprake van goed of fout en het is belangrijk om het denken los te laten. Tijdens het creëren ontstaat er rust waardoor je loskomt van je hoofd. Soms krijg je het gevoel dat het nergens heengaat, maar geloof me als ik zeg dat het uiteindelijke resultaat je zal verbazen. De kaart geeft namelijk een kijkje in je ziel en bevat een boodschap aan jezelf. Hier kom je tijdens het lezen van de kaart op basis van verdiepende vragen achter. Dankzij jouw creatie kom je op een speelse manier in contact met je innerlijke wijsheid waardoor er meer helderheid in je hoofd ontstaat. De workshop sluiten we met een glaasje bubbels al proostend af. Wat een bijzondere ervaring!

Meer informatie

Ben je niet creatief aangelegd? Dat is ook niet nodig. Er zijn je al allerlei mensen met verschillende achtergronden – van accountant tot kunstschilder – voorgegaan. Iedereen heeft een kunstenaar in zich en het is een verademing om daarmee in contact te komen. Ben jij een ervaren kunstenaar en ben je creatief een beetje geblokkeerd? Verdiep dan je creativiteit en vergroot je inspiratie. Samen vinden we de flow weer. Het is een feest van een proces.

Natuurcoaching

Tijdens de natuurcoachingsessies maak je al wandelend een innerlijk reis naar je kern. In vijf sessies van 1,5 uur ga je samen met mij de natuur in. We kijken wat je wensen zijn en waar je tegenaan loopt in het leven. Gedurende de wandeling loop ik als jouw reisgids mee op je levenspad. De natuur helpt om helderheid en nieuwe inzichten te verkrijgen. Je onderzoekt, ontdekt en zal nieuwe perspectieven zien. Het maken van een stilleven en andere natuuropdrachten helpen je om je situatie vanuit een ander perspectief te zien, waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet. De antwoorden op al je vragen zitten in jou verborgen. Laat de natuur je helpen om ze te vinden.

Natuurcoaching

Hoe het werkt

De natuurcoaching-sessies zijn een proces waarbij er genoeg tijd en ruimte is om een verandering teweeg te brengen. In de allereerste sessie ligt de focus op de kennismaking en maak jij jouw motivatie en verwachting kenbaar. Concrete plannen en voornemens worden in de laatste sessie besproken. Samen bewandelen we jouw pad en bekijken of het bij je past. Het is een mooi avontuur waarbij je op reis gaat naar je innerlijke wensen en dromen. Ben je benieuwd? Je bent van harte welkom.

Tijdens de wandeling help ik je om los te komen van het hoofd om zo in contact te komen met je innerlijke vragen en wensen. Ook is er ruimte voor stilte.

Seizoenssessies

In de lente plant je nieuwe zaadjes en is er ruimte voor nieuwe mogelijkheden.
In de zomer sta je vol in bloei en ben je bezig om jouw dromen te verwezenlijken.
In de herfst is het tijd om te oogsten en los te laten.
In de winter keer je naar binnen.

Als persoon ben je in beweging en dat geldt ook voor jouw behoeftes. Ze zijn continu aan verandering onderheven en ieder seizoen heeft zo zijn eigen uitdagingen. Om deze reden kan zowel het maken van een SoulCollage® als natuurwandeling meerdere keren per jaar plaatsvinden.

Praktische info

Wat: VIP-sessie
Wanneer: In overleg
Waar: Op een unieke locatie in de omgeving van Esch, Vught of Den Bosch, waarbij de natuur altijd een belangrijke rol speelt. Heb jij zelf een fijne locatie in gedachte of wil je graag dat ik bij jou langskom? In mijn camperbus kom ik – binnen een straal van 10 kilometer – graag naar je toe. Kom je met de trein naar de locatie? Dan pik ik je met liefde van het station op.
Prijs: 195 euro per persoon
Duur: Een dagdeel (3,5 uur)

Wat: Natuurcoaching
Wanneer: In overleg
Waar: Bossen in Esch en Boxtel. Heb jij zelf een idee? In overleg is veel mogelijk.
Prijs: 450 euro
Duur: vijf sessies van 1,5 uur. Inclusief een tussentijdse innerlijke reischeck. Wil je liever één sessie ‘bosbaden’? Dat is ook mogelijk. Eén sessie duurt één uur en bedraagt 60 euro

Soulcollage in groepsverband

Wil jij de SoulCollage® workshop graag met meerdere mensen doen? Dat kan! Het is dé manier om je vrienden, familieleden of collega’s op een originele, maar vooral ook gezellige, manier nog beter te leren kennen. Een onvergetelijke activiteit die anders is dan anders.

De VIP-sessie en de natuurcoachingsessie combineren? Ook dat kan!

Innerlijk Reisburo Joland